✅ امین الناس عند النبی✅
پیامبر اکرم، صلی الله علیه وآله، امین قریش بود و تنها فرد امین نزد پیامبر اکرم، پس از دعوت به اسلام ، شخصی جز امیرالمومنین علی علیه السلام نبود. شیخ مفید در فصل دهم باب 2کتاب شریف الارشاد در مورد این مطلب، میفرمایند:
قبل از آنکه پیامبر دعوتش را آشکار سازد، امین قریش بود.هنگامی که کفار و مشرکین، عزم بر قتل آنحضرت کردند پیامبر میبایست از مکه بگریزد. ولی کسی را امین تر از امیرالمومنین برای آنچه مردم پیش پیامبر امانت گذاشته بودند، نیافت، لذا او را به جانشینی خود برگزید تا امانات مردم را به آنها بازگرداند و قرضهای پیامبر را به صاحبانشان بپردازد و همچنین مامور جمع آوری دختران و ن خانواده پیامبر و همسران ایشان گردید تا آنها را همراه خود به مدینه ببرد.علی علیه السلام ماموریتش را بنحو نیکویی انجام داد.امانت هر شخصی را به او برگرداند و هر صاحب حقی را به حق خود رساند.دختران و حرم پیامبر را حفظ نمود و با پای پیاده همراه آنان بسوی مدینه حرکت کرد.
اهل پیامبر را بر مرکب سوار کرد و برای اینکه دشمنان نتوانند بر آنها مسلط شوند و بتواند بخوبی از آنها دفاع کند و هنگام نیاز به آنها کمک کند، خود پیاده در اطراف آنها حرکت میکرد تا اینکه بدون هیچ کم و کاستی و در کمال سلامت و صیانت و با مهربانی و حسن تدبیر آنان را بمدینه رساند.
پیامبر اکرم، به پاسداشت این خدمت او، ایشان را در منزل خود جای داد و از حرم و اولادش جدا ننمود و در واقع هم هیچ نگرانی نسبت به این مطلب نداشت و پیوسته اورا از خود جدا نمیکرد.⬅️ این فضیلتی است که هیچ کسی از اهلبیت و اصحاب پیامبر ، آنرا دارا نیست و اگر جستجو شود، احدی از مردم فضیلتی مثل آن نخواهند داشت و از امتحان سختی مثل این، سربلند بیرون نخواهد آمد.
《الارشاد ج1، چاپ7عمران، ترجمه امیر خانبلوکی، ص61》
➖➖➖➖➖➖➖
⬅️ شیعه یعنی با علی همسو شدن
⬅️ شیعه یعنی با علی همره شدن
مرحوم کلینی در مقدمه کافی میفرمایند: کسیکه دینش را از دهان مردم گرفته باشد، با دهان مردم هم از بین میرود.
دین را از چشمه زلال اهل بیت بخواهیم که دین یعنی امانت داری، دین یعنی رسیدگی به ایتام، دین یعنی خوش اخلاقی، دین یعنی گردش و تفریح برای عبرت گیری، دین یعنی صداقت در کسب و کار، دین یعنی ربا هم حرام است، ی 100 تک تومان هم حرام و دین یعنی تکبر نداشتن و
دین را در قران و نهج البلاغه بجویید نه از دهان و رفتار مردمی که خود را به دین میچسانند.
درباره این سایت